Osman Önal İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini; yenilikçi metot ve yöntemler doğrultusunda kendini geliştirmeyi bilen, evrensel bağları güçlü kişiler yetişmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten ve ürettiklerini değerlendiren, dünyaya yabancı kalmayan, sosyal sorumluluğa sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama saati 8:40, Bitiş saati 15:00
Servis Bilgisi: Velilerimizin kendi istekleri ile tuttuğu servisler vardır.
Sportif Etkinlikler: Asist Projesi kapsamında Basketbol ve Volaybol Kursları devam etmektedir
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: AHENK projesi, e Tiwinnig projesi uygulanmaktadır.

Telefon - 0242 6436990

WEB - https://osmanonalio.meb.k12.tr

Adres - Uzunoluk Mah. Şehit İlyas Acar Caddesi 1464 Sk.No 6 Korkuteli/Antalya

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Antalya ili Korkuteli ilçesi merkezi. Uzunoluk Mahallesi. Şehit İlyas Acar Caddesi.1464 Sokak NO:6

Adres - Uzunoluk Mah. Şehit İlyas Acar Caddesi 1464 Sk.No 6 Korkuteli/Antalya

Ulaşım Yürüyerek ve servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı 55 km´dir. Okulumuz ilçe merkezinde olup, çarşıya uzaklığı 1 km´dir.